Ryan Gosling ja Eva Mendes nimesivät tyttärensä Disney-elokuvan mukaan

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kuuluisa näyttelijäpariskunta on hiljattain saanut perheenlisäystä. Eva Mendes ja Ryan Gosling toivottivat tyttövauvansa tervetulleeksi perheeseen 12. syyskuuta. Pariskunta on vaalinut perhetapahtumansa yksityisyyttä ja vältelleet kysymyksiä koskien perheen pienimmäistä.

TMZ-sivusto on saanut selville mikä tyttären nimeksi on valittu. Mendesin ja Goslingin tyttären nimi on Esmeralda Amanda Gosling. Nimi on monelle tuttu Disneyn piirretystä Notre Damen kellonsoittaja, jossa yhtenä hahmona nähdään hurmaava Esmeralda-neito.

Näyttelijätär Eva Mendesin veli Juan Carlos Mendes on kertonut, että Eva ja Ryan ovat loistavia vanhempia. Hänen mielestään Gosling suoriutuu isän tehtävistään luontaisesti ja hän on erinomainen isä Esmeraldalle.