Tässä se on! Tampereen uusi Torni-hotelli sisältä – mykistävät maisemat

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereelle avataan tällä viikolla uusi hotelli, kun kaupungin uusi maamerkki avataan yleisölle ja hotellivieraille. Stara kävi tänään tutustumassa Solo Sokos Hotel Torniin jo ennakkoon, ja esittelee nyt hotellin ravintolat ja kattobaarin upeat maisemat.

tornitampere13102014

Torni-hotellin alakerrassa sijaitsee Manserock-henkisesti sisustettu Paja Bar, jonka seinillä nähdään muun muassa Juicen ja muiden suomirock-suuruuksien esineistöä. Ravintolan menut ja muu materiaali noudattavat samaa henkeä. Veturitallien tilalle on rakennettu 250-paikkainen ruokaravintola Grill It!

Yläkerrassa on maan odotetuin ravintola, eli hotellin yläkertaan rakennettu MORO Sky Bar. 88 metrin korkeudessa sijaitsevasta ravintolasta on upeat maisemat kaikkiin ilmansuuntiin.

Torni Tampere

Torni hotelli