Blockfest-parivaljakko tamperelaisravintolan yrittäjiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yli kolmen vuoden ajan Tampereen ydinkeskustassa toiminut ravintola Skål uudistuu. Koskiravintolat Oy on tehnyt sopimuksen, jonka myötä tila siirtyy Blockfest-festivaalin taustalta tutun parivaljakon Kalle Kallosen ja Carlos Marquezin hallintaan. Sopimuksen myötä Skål saa myös uuden ilmeen.

skaltamperekallekallonencarlosmarques14102014

Skålin uusi yrittäjäkaksikko tunnetaan ravintola- ja tapahtuma-alan osaajina, jotka ovat nuoresta iästään huolimatta olleet uudistamassa paikallista yöelämää vuosien ajan. Pohjoismaiden suurimman hiphop-festivaalin perustaja Kalle Kallonen toimii edelleen festivaalin vastaavana tuottajana. Hän on vaikuttanut Carlos Marquezin kanssa myös Restamaxin markkinointi- ja tapahtumapäällikkönä.

– Skål pysyy edelleen osana Koskikeskuksen Ravintolamaailmaa. Uudistamme konseptia varsinkin ohjelmiston osalta, mutta pidämme kiinni laadukkaasta tuotevalikoimasta sekä rennosta meiningistä, kaksikko toteaa.

Koskikeskuksen Ravintolamaailmaan keväällä 2011 avattu Skål on tullut tunnetuksi kaupunkilaisten modernina kohtaamispaikkana, joka illan tullen muuntautuu yökerhoksi. Uudistuneen Skålin avajaisviikonloppua vietetään 17. – 18. lokakuuta. Perjantaina ohjelmassa on Suomen suosituimpiin klubitapahtumiin lukeutuva Club Deluxe, ja lauantaina yleisöä viihdyttää Cheekin DJ:nä toiminut Luoma.