Elefantinpoikanen joutui pulaan – aikuiset ryntäsivät apuun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elefantit ovat äärimmäisen älykkäitä ja virikkeitä rakastavia eläimiä, joten niiden pitäminen eläintarhojen pienissä aitauksissa on monien mielestä väärin. Elefantit pitävät kuitenkin huolen toistensa hyvinvoinnista myös vankeudessa, ja siitä on nyt osoituksena Sveitsissä kuvattu video.

YouTube
YouTube

Zürichin eläintarhassa on nyt kuvattu tilanne, jossa Omysha-niminen elefantinpoikanen joutuu pulaan. Pienokainen lipsahtaa kielekkeeltä alas, eikä pääse omin voimin takaisin. Välittömästi avunpyynnön jälkeen paikalle ryntää kaksi aikuista elefanttia, jotka kutsuvat vielä apuvoimia. Yhdessä he saavat pienokaisen taas jaloilleen. Videosta tuli nettihitti juuri aikuisten elefanttien apuun ryntäämisen ansiosta.