Yritys pestasi Heidi Montagin mainokseensa – osoittautui virheeksi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Realitytähti Heidi Montag tuli tutuksi The Hills -realitysarjasta. Sarjan jälkeen neitokainen hurahti kauneusleikkauksiin ja oli usein lööpeissä operaatioidensa ansiosta. Montag on viimeksi esiintynyt julkkisten Big Brotherissa ja julkkisten Vaimot vaihtoon -sarjassa.

YouTube
YouTube

Nyt tähti on nähty erään yrityksen mainoskampanjassa. Uusiseelantilainen yritys Sealord palkkasi Montagin mainoksensa keulahahmoksi. Valinta meni pieleen, sillä muutaman esitys kerran jälkeen mainos sai niin paljon negatiivista palautetta, että se päätettiin poistaa televisiosta ja sosiaalisesta mediasta.

Mainoksen nähneet ihmiset kommentoivat mainosta yrityksen Facebook-sivuilla kärkkäin kommentein. Muutamissa kommenteissa on arvosteltu Montagin näyttelemistä. Monen mielestä tähti on teennäinen ja huonoin mahdollinen vaihtoehto edustamaan yritystä tai sen tuotteita.

Ihmiset ovat myös närkästyneitä siitä, että yrityksestä on irtisanottu 97 työntekijää edeltävän kuukauden aikana ja yritys olisi voinut käyttää mainosrahat ennemmin työpaikkojen säilyttämiseen. Mainosvideo on nähtävissä Youtubessa. Jokainen voin kuluttajana pohtia, ostaisiko yrityksen tuotteita tämän mainoksen perusteella.