Victoria’s Secret -malli fitness-leirillä – kuumat kuvat verkkoon

Viihdeuutiset · Annika Kela

Alusvaatemallina tunnettu Kelly Gale on nähny muun muassa Victoria’s Secretin catwalkilla. 19-vuotias australialainen on kertonut pitävänsä vartalostaan huolta muun muassa urheilemalla päivittäin. Gale on nyt osallistunut rankalle fitness-leirille Meksikossa, ja siellä ollessaan hän on päättänyt pitää fanejaan ajan tasalla päivittämällä kuvia Instagramiin.

Gale on kertonut, että leirin treeniohjelma sisältää monia eri urheilulajeja. Treenikalenterissa on ollut muun muassa joogaa, juoksemisesta ja kolmea eri nyrkkeilylajia. Neitokainen treenaa leirillä jopa seitsemän tuntia päivässä. Gale on päivittänyt vartalostaan upeita kuvia Instagramiinsa. Kuvista näkee, että nainen on vähintäänkin valmis seuraavaa Victoria’s Secretin muotinäytöstä varten.

Ladataan

It hurts but it works.Day 3 – #Aerospaceboxingcamp #tulumtrainingcamp

Näytä Instagramissa

Ladataan

Work HARD -> let your hair down -> jump in the WATER. #ocean #pool #best #moment #of #the #day #victoriassecret #vsx #VSSport @victoriassecret @victoriassecretsport #Aerospaceboxingcamp

Näytä Instagramissa