Lost in Music -festivaali käynnistyy Tampereella – 130 esiintyjää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kaupunkifestivaali Lost In Music esittelee 15. – 18. lokakuuta yli 130 artistia populaarimusiikin eri genreistä. Kotimaisten lupausten rinnalla rokkaavat myös kansainväliset vierailijat Iso-Britanniasta, Latviasta, Liettuasta, Ruotsista, Tanskasta ja Virosta.

Festivaalitorstain kohokohtiin kuuluu muun muassa Stupido Records & Bookingin 25-vuotisjuhla YO-talolla. Illan aikana esiintyvät Nyrkkitappelu, Hopeajärvi, The Splits ja Katujen Äänet. Tulevaisuuden Tusina -äänestyksen voittaja Teksti-TV 666 aloittaa Ravintola Doriksen festivaaliviikon yhdessä Gim Kordonin ja Big Wave Ridersin kanssa. Red Moon Architect, Human Waste Disposal Unit ja Gotham O.D puolestaan houkuttelevat heviharrastajia Jack The Roosteriin.

Latvialainen Positivus-festivaali esittelee yhdessä Music Export Latvian kanssa kotimaansa parasta antia perjantaina 17. lokakuuta. O’Connell’sin valloittavat The Sound Poets, Carnival Youth ja Alise Joste. Itäsuomalaista vallattomuutta tarjoilee toista kertaa Tampereelle rantautuva Lost In Joensuu -ilta, joka puskee rempseät Relentless, Mustarinta ja Sonik -yhtyeet Jack The Roosterin lavalle.

Tampere-talolla juhlitaan muun muassa beatboxin tahdissa, kun Felix Zenger tuo esityksensä konserttisaliympäristöön. Mukana ovat myös Tuomo & Markus -duo sekä perkussioiden mestari Teho Majamäki. Perjantain parhaimmistoon lukeutuu muun muassa rap-painotteinen ilta Pakkahuoneella ja Klubilla. Lavoille nousevat Jätkäjätkät, Juju, Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, Aivovuoto ja Tuuttimörkö.

Lauantaina Paapan Kapakassa esiintyvät Sarah Kivi & Non-Orchestra, jouhikkovelho Pekko Käppi ja K.H.H.L., Tears Apart sekä Café de Abejas. Henry’s Pubissa nähdään Face of God ja Wends. TTT-Klubilla esiintyvät Yona ja Suvi Isotalo. Kuningasidea ja Elias Kaskinen & Päivän Sankarit esittävät suomenkielistä tarinallista poppia YO-talolla. Illan avaavat rytmikkäästi balkan ja ska -vaikutteinen St. Rasta ja urbaani soul-bändi Dolla Lova. Pakkahuoneella ja Klubilla esiintyvät Reckless Love, Santa Cruz ja virolaisvahvistus Ziggy Wild.