Michelle Lewin ilmestyi rannalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venezuelalainen fitness-malli Michelle Lewin on vahva ehdokas alkaneen vuoden kuumimpien fitness-kaunotarten kärkijoukkoon. Playboy-lehdessä poseeranneen kaunottaren, La Cuerpan, Instagram-kuvia seuraa yli 900.000 käyttäjää ja Twitterissä jo yli miljoona käyttäjää.

Nyt Michelle on suunnannut nautiskelemaan päivästä rannalle, jossa hän keikisteli mielellään paparazzien edessä bikineissä. Tällä kertaa kaunottaren ei tarvinnut julkaista itse kuvia, sillä paparazzit hoitivat sen hänen puolestaan. Välipalaksi Michelle nautti vesimelonia.

27-vuotias Michelle ”La Cuerpa” Lewin ehtinyt verrattain lyhyellä urallaan poseerata jo esimerkiksi Playboyn Venezuelan version kansikuvassa. Hän on myös fitness-maailman kuumimpia nousevia tähtiä, ja paparazzit tunnistavat näyttävän kaunottaren minne hän meneekin.