Mies on iskenyt 500 naista metrossa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kasvokkain tapahtuva viestintä on siirtymässä taka-alalle etenkin nuorten ihmisten keskuudessa. Sen sijaan erilaiset sovellukset toimivat nyt ihmisten tutustuttajina, kun henkilöiden ei tarvitse enää rohkaistua puhumaan ääneen ventovieraiden kanssa. Brian Robinson on elävä esimerkki miehestä, joka ei erillisiä palveluita kaipaa.

Hän nimittäin iskee naisia ”vanhanaikaisesti” päin kasvoja juttelemalla. Mies kertoo, että on iskenyt New York Cityn metrosta yhteensä 500 naista, joilta hän on vähintään saanut puhelinnumeron mukaansa. Osa neitokaisista on lähtenyt 48-vuotiaan casanovan kanssa myös treffeille.

Mies aloittaa rohkeasti keskustelunaiheet ja murtaa jään esimerkiksi kiinnittämällä huomiota neitokaisen murteeseen. Hän ei itse myönnä suoranaisesti iskevänsä naisia, mutta sanoo kiinnittävänsä heihin yksinkertaisesti hieman enemmän huomiota. Hän pukeutuu siististi pukuun ja kantaa aina varmuuden vuoksi mukanaan ylimääräistä kulkukorttia metroon. Näin hän saa pelastettua naisen pinteestä ja luotua heille turvallisemman olon, New York Post uutisoi.