Mies pokasi naisen Tinderistä – käytti pelkkiä rap-lyriikoita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Rakkauslaulut on kyllästetty kliseillä, joita voi viljellä myös parisuhteessa. Useat laulut ovat kuin rakkaudelle toteutettuja oodeja, joissa ylistetään sitä kaikkein tärkeintä henkilöä päästä varpaisiin. Miesräppärit kehuvat mielellään neitokaisten ulkonäköä lyriikoissaan.

Nyt verkossa leviää viestikeskustelu, joka on napattu Tinderistä. Toisena osapuolena viestittelevä mies käyttää repliikkeinään ainoastaan räppäri Cam’ronin Hey Ma -kappaleen lyriikoita. Yllättävän tilanteesta tekee se, että neitokainen lämpenee miehen lauseille, eikä huomaa sanojen olevan suoraan vuonna 2002 julkaistusta kappaleesta.

Hey Ma nousi parhaillaan Billboard Hot 100 -listan kolmanneksi, ja kappaleella ovat mukana myös Juelz Santana, Freekey Zekey ja Toya. Onnistuisikohan sama suomalaisten räpäytysten avulla? Staran toimittajat olisivat myös halukkaita kuulemaan, kuinka esimerkiksi ikivihreät iskelmät toimisivat suhteen lämmittelemisessä.

Tinder
Tinder