Amber Rose haastoi peppujulkkikset – kuva osoitettu Kimille?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Räppäri Wiz Khalifalla ja hänen vaimonsa Amber Rose yllättivät taannoin viihdemaailman hakemalla avioeroa. Amber on hakenut parin yhteisen lapsen yksinhuoltajuutta. Wiz Khalifan on huhuttu pettäneen vaimoaan kahden naisen kanssa samanaikaisesti, minkä epäillään johtaneen eroon.

Instagram
Instagram

30-vuotias mallikaunotar ei näytä tuoreen kuvansa perusteella murehtivan eroaan liikaa, ja voidaan olettaa, että kysyntää tähdelle löytyy jatkossakin. Amber Rose jakoi Instagramissa otoksen, jossa hän esittelee kameralle näyttävää takamustaan. Kuva viittaa selkeästi Kim Kardashianin kuuluisaan vastaavaan peppukuvaan, ja kuten monet tietävät, Rose seurusteli aikoinaan Kanye Westin kanssa.

Amber Rose on hakenut lapsensa yksinhuoltajuutta, mutta on valmis neuvottelemaan lapsen tapaamisoikeuksista tulevan ex-miehensä kanssa. Wiz Khalifa ja Amber Rose menivät naimisiin vuonna 2013 ja ovat olleet sosiaalisessa mediassa erittäin seurattu julkkispari. Amber Rose on myös yksi kuvavuotoon liittyvän skandaalin julkkisnaisista. Tähden alastonkuvat varastettiin hänen koneeltaan, ja laitettiin nettiin muiden nähtäviksi.