Putous televisioruutuihin Kiinassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supersuosittu suomalainen televisioformaatti Putous on myyty Kiinaan. Sarjan kansainvälinen myynti aloitettiin uuden levitysyhtiön kanssa viime keväänä, ja Yellow Film & TV:n operatiivinen johtaja Milla Bruneau on tyytyväinen puolessa vuodessa aikaansaatuihin tuloksiin.

– Kiina on erittäin merkittävä televisioformaattien markkina-alue. Uskon, että tämän avauksen kautta Putous-formaatin kansainvälinen kiinnostus kasvaa entisestään. Formaatti on Kiinan lisenssisopimuksen lisäksi optioitu nyt muun muassa Ranskaan, Tanskaan ja Libanoniin, ja parhaillaan kauppaa käydään lisää kansainvälisillä Mipcom-messuilla, Bruneau kommentoi Ranskan Cannesista.

Putous-sarjan kuudes tuotantokausi käynnistyi MTV-kanavalla viime lauantaina, ja ohjelman uusi näyttelijäkattaus lunasti odotukset. Kauden ensimmäinen jakso keräsi parhaimmillaan 1,1 miljoonaa katsojaa.