Sofia Vergara haluaa vanheta tyylikkäästi – jyrkkä EI botoxille

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolumbialainen malli ja näyttelijä Sofia Vergara tunnetaan julkisuudessa erityisesti upeasta ulkonäöstään. Moderni Perhe -sarjassa näyttelevä tähti suorituu pikkuvaimon roolistaan erinomaisesti, ja hän on tätä nykyä yksi Hollywoodin kovapalkkaisimmista naisnäyttelijöstä.

Upealla ulkonäöllä siunattu kolumbialaissyntyinen malli kieltäytyy jyrkästi tuhoamasta kauniita kasvonpiirteitään kirurginveitsen alla. 42-vuotias näyttelijätär ei voisi kuvitella ottavansa Botoxia tai kauneusleikkauksia nuoremmalta näyttääkseen. Hän kertoo kuntoilevansa nyt enemmän kuin alle 40-vuotiaana pitääkseen figuurinsa kunnossa. Kalorit kertyvät nyt hänen mukaansa helpommin vyötärölle.

– Jos kauneusleikkaukset tekevät itsetunnon paremmaksi, niin miksipä ei? Mutta minä ajattelen, että ne tekevät henkilön ainoastaan tuoreemman näköiseksi, eikä niinkään nuoremman, Vergara jutteli InStyle-lehdelle.

– En minäkään halua kerryttää ikää, mutta mitä asialle voi tehdä? Kyse on luonnollisesta prosessista, ja yritän toteuttaa sen sulavasti.