Teinipoika masturboi tavaratalon pehmohevoseen – poliisi pidätti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia, joissa ihmiset ovat aiheuttaneet yleistä hämmennystä masturboimalla julkisilla paikoilla. Nyt Yhdysvaltain Floridasta kantautuu uutinen teinistä, joka ei ilmeisesti osannut hillitä himojaan kauppareissulla, vaan purki ne pehmoleluun.

19-vuotias Sean Johnsonin jäi kiinni hevosta esittävän pehmolelun kanssa seksin harrastamisesta Floridan Brooksvillessä sijaitsevassa Walmart-tavaratalossa. Nuoren miehen kerrotaan astelleen kaupan sänkyosastolle, ottaneen hyllystä pehmohevosen ja masturboineen sillä. Tarpeensa hoidettuaan Sean palautti lelun takaisin hyllylle.

The Smoking Gun -sivuston mukaan Sean Johnson jäi kiinni Walmartin turvakameroiden tallennettua koko aktin. Nuorukainen pakeni paikalta, mutta viraomaiset pidättivät hänet myöhemmin. Walmartin henkilökunnan kerrotaan poistaneen Seanin hyväksikäyttämän pehmohevosen ja sen kanssa kosketuksiin joutuneet tuotteet pois myynnistä.