Lenny Kravitzin Zoe-tytär on näyttävä bikinikaunotar

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muusikko Lenny Kravitzin tytär on lukuisten muiden Hollywood-tähtien jälkikasvun tapaan noussut kuuluisuuteen omilla ansioillaan. Neitokainen on esiintynyt muun muassa suosituissa X-Men: First Class ja Divergent – Outolintu -elokuvissa.

Ladataan

Beach bums.

Näytä Instagramissa

Parhaillaan Zoe kokeilee siipiään musiikkimaailmassa Lolawolf-bändinsä avulla. Zoe Kravitz on myös selkeästi perinyt sekä isänsä että äitinsä, näyttelijätär Lisa Bonetin, ulkonäkögeenit. Se ilmenee esimerkiksi tähden tuoreista Instagram-kuvasta, jossa hän poseeraa rannalla bikineissä.

25-vuotias Zoe Kravitz on tehnyt monipuolista uraa laulajana, näyttelijänä ja mallina. Hänen ensimmäinen merkittävä elokuvaroolinsa oli vuonna 2007 ilmestyneessä elokuvassa The Brave One yhdessä Jodie Fosterin kanssa. Sittemmin Zoe on tähdittänyt myös televisiosarjaa Californication ja elokuvaa X-Men: First Class.

Ladataan

My favorite emoji. I've named her Linda. She's the best. @lilyallen

Näytä Instagramissa