Teinivaimo biletti estottomasti – silikonirinnat kuin tarjottimella

Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinivaimoksi tituleerattu Courtney Stodden oli taannoin pukeutunut rannalle Baywatch-tyyppiseen uimapukuun ja hän telmi vedessä kameroiden räpsiessä hänestä kuvia. Tempaus sai liikkeelle huhut, joiden mukaan hän haluaisi mukaan tulevaan Baywatch-elokuvaan.

Eilen Courtney kuvattiin saapumassa Jeffrey Foundation Building -rakennuskompleksin nimenantobileisiin. Teinivaimo saapui juhliin melko rohkeasssa ja paljastavassa asussa.

Baywatch-elokuvan päänäyttelijänä tullaan näkemään Dwayne ”The Rock” Johnson. Vielä ei ole tiedossa, ketä muita elokuvassa nähdään, ja siksi Courtney Stodden on aiheuttanut huhuja Baywatch-elokuvan ympärille. Elokuvaan liittyvät koe-esiintymiset ovat käynnissä ja on todennäköistä, että Stodden hakee elokuvasta roolia itselleen. Nähtäväksi jää, toteutuuko neitosen haave. Stoddenilla on paljon kokemusta esiintymisestä median edessä, mutta valkokankaalla neitoa ei ole vielä nähty.