Tässä on Kelly Osbournen uusi rakas – helliä yhteiskuvia verkkoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osbournen rokkariperheen tytär Kelly Osbourne erosi alkuvuodesta yllättäen poikaystävästään, julkkiskokki Matthew Mosshartista. Parin piti mennä tänä vuonna naimisiin, mutta Kelly vaihtoi rouvaselämän railakkaampaan sinkkubilettämiseen. Nainen kohahdutti kesällä muun muassa irokeesillään ja päänahkatatuoinnillaan.

Nyt julkisuuteen on kantautunut tieto, jonka mukaan Kelly olisi saanut haaviinsa australialaisen mediapersoona Didier Cohenin. 29-vuotias mies on luonut uraansa mallina, näyttelijänä ja toimii parhaillaan Australia’s Next Top Model -ohjelman tuomarina. Kelly vitsaili parin suhteesta jo aiemmin, mutta nyt se näyttäisi käyneen toteen.

Sydneyyn vierailevaksi mallituomariksi lentänyt Kelly Osbourne joutui heti mediaväen haastateltavaksi, ja Kyle and Jackie O Show kysyi suoraan, seurustelevatko Kelly ja Didier keskenään.

– Olemme tunteneet toisemme jo pitkään ja nautimme toistemme seurasta. Ehkä suhde on hieman puhjennut kukkaan, Didier hekotteli toimittajille väittäen lausetta kuitenkin vitsiksi.

Kelly kuitenkin kuittasi tilanteen kujeilevasti sanomalla, ettei sitä voi tietää seurustelevatko he. Pari on viihtynyt yhdessä erittäin hyvin. Vasta keväällä kerrottiin, että 29-vuotias Kelly tahtoo olla sinkkuna pitkään, vaikka naisen äiti Sharon Osbourne on kehoittanut tytärtään panemaan uutta matoa koukkuun. Hänestä on vuosien aikana kuoriutunut yksi muotimaailman vaikuttajista ja edelläkävijöistä.

Ladataan

Adore this one… @kellyosbourne #OddCouple #FOsace

Näytä Instagramissa

Ladataan

TRYING TO BE SERIOUS @ausnexttopmodel @kellyosbourne #ausntm

Näytä Instagramissa

Ladataan

KO X DC X OZ @kellyosbourne

Näytä Instagramissa

Ladataan

#throwbackthursday shot by @jamesdemitri

Näytä Instagramissa