Robin Thicke järjesti itselleen avioerobileet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hittikappaleella Blurred Lines menestynyt Robin Thicke on kokenut epäonnea rakkauselämässään, kun esimerkiksi miehen avioliitto näyttelijä Paula Pattonin kanssa kariutui. Olemme aiemmin kertoneet, että Thicke on yrittänyt kaikkensa saadakseen vaimonsa takaisin.

Epätoivoinen mies anoi vaimoltaan julkisesti anteeksiantoa siitä lähtien, kun vaimo jätti miehen pettämisen takia. Hetken vaikutti jo siltä, että Patton olisi ottanut miehensä takaisin, sillä pari nähtiin useasti yhdessä. Todennäköisesti pariskunta yritti vain paikata tulehtuneita välejään, sillä avioeroa ei missään vaiheessa peruttu.

Nyt harkinta-aika on päättynyt ja avioerosta on tullut virallista. Sen sijaan, että Thicke jäisi nuolemaan haavojaan, on hän järjestänyt itselleen massiiviset avioerojuhlat. Suuret bileet järjestettiin Thicken asunnossa Hollywoodissa.

Useiden eri lähteiden mukaan paikalle oli kutsuttu muun muassa näyttelijät Tom Hardy, Leonardo DiCaprio ja Emile Hirsch. Miesnäyttelijöiden lisäksi paikalla oli myös tietenkin kauniita naisia ja malleja. Toivottavasti bileet auttoivat Thicken poikamieselämän hyvään alkuun.