StaraTV: Haastattelussa Softengine

StaraTV Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomea Euroviisuissa taannoin näyttävästi edustanut Softengine julkaisee tänään kovasti odotetun albuminsa. Stara tapasi eilen Musiikki & Media -tapahtumassa yhtyeen laulajan, Topin, joka kertoi bändin kuulumisista ja valotti hieman uuden albumin taustoja.

YouTube
YouTube

Albumin mimi on We Created The World, joten ihan nöyrimmästä päästä nimivalinta ei ole.

– Se on aika röyhkeä. Itsevarmoina mennään sen levyn kanssa, Topi kertoi Staralle.

Viisujen myötä Softenginen kappaleet ovat jo soineet ulkomailla, mutta varsinainen läpimurto on antanut vielä odottaa itseään.

– Varmaan valloitetaan ensin Suomi ja sitten katsotaan ulkomaat. Tottakai ulkomaat ovat tavoite ja haave. Siksi me vedetään englanniksi ja pyritään tehdä asiat kunnolla, ettei sännätä sinne aivan heti. Levy pihalle ensin, että tyypit tietää biisit, että on järkeä mennä sinne.