Suomalaisyhtyeen Guns’n’Roses-versiointi ihastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin kuinka suomalainen cover-yhtye teki oman juurevan versionsa Iron Maiden -yhtyeen Trooper-hitistä. Videosta tuli maailmanlaajuinen nettihitti. Hetki sitten sama coverbändi iski näyttävästi yllätyskeikalla Tampereen ydinkeskustassa.

Stara
Stara

Steve’n’Seagulls teki näyttävän yllätyskeikan ilmestymällä hotelli Ilveksen pääoven eteen valkoisella pakettiautolla. Tampereella on parhaillaan käynnissä Musiikki & Media -tapahtuma, joten paikalla on runsaasti musiikki- ja media-alojen ammattilaisia.

Stara oli paikalla ikuistamassa, kun yhtye esitti paikalla sattumalta olleelle yleisölle oman näkemyksensä Guns’n’Roses -yhtyeen Paradise City -klassikkohitistä. Tuttuun tapaansa Steve’n’Seagulls onnistui kiteyttämään vanhasta rockhitistä oman juurevan näkemuksensä.