Tästä ei paratiisisaari parane – täällä Clooneyt ovat häämatkalla

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkispari George Clooney ja Amal Alamuddin avioituivat äskettäin, ja parhaillaan pariskunta viettää kuherruskuukauttaan. Nyt on paljastunut, että Clooneyt ovat valinneet häämatkansa kohteeksi Seychellien pohjoissaarella sijaitsevan ekohenkisen luksuskohteen.

Oheisissa kuvissa nähdään miltä vierailleen täydellistä rauhaa tarjoava luksuskohde näyttää. Paikalle pääsee vain helikopterilla, ja vieraat voivat halutessaan vuokrata itselleen kokonaisen uimarannan yksityiskäyttöön.

Koko alueella on vain yksitoista huvilaa, joissa jokaisessa on oma uima-allas ja noin 500 neliötä tilaa. Yksi yö maksaa noin 4.000 euroa. Samassa hotellissa ovat aiemmin viettäneet häämatkaansa Prinssi William ja Kate Middleton. Myös Brad Pitt ja Angelina Jolie ovat lomailleet siellä.