Ashton Kutcher ja Mila Kunis suunnittelivat perheenlisäystä jo roolihahmoissaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ashton Kutcherin ja Mila Kunisin tarina on kuin suoraan rakkauselokuvasta. Ashton oli aikoinaan Milan ensisuudelma, kun he antoivat toisilleen pusun 70′s Show -sarjan kuvauksissa. Nyt arkistoista on kaivettu kohtaus, jossa pariskunta heitti ilmoille ajatuksen yhteisestä lapsesta.

Julkkisparin äskettäin syntynyt esikoistyttö sai nimekseen Wyatt Isabelle Kutcher. Hellyttävän tilanteesta tekee se, että heidän roolihahmonsa suunnittelivat yhteistä lasta jo vuosia ennen parin seurustelemista. Arkistosta on kaivettu esiin jakso, jossa Kutcherin esittämä Kelso pohdiskelee lahjoittavansa siittiöitään spermapankkiin. Kunisin esittämä Jackie ymmärtää tilanteen.

– Jos maailmaan ikinä syntyy Kelso-vauvoja, haluan, että ne ovat meidän, Jackie sanoo jaksossa ja saa fanien kyynelkanavat kostumaan.

Näyttelijäpariskunta Mila Kunis ja Ashton Kutcher tutustuivat tosiinsa jo 15 vuotta sitten 70′s Show -sarjassa. Näyttelijöiden ystävät ovat omien sanojensa mukaan tietäneet alusta asti parin välisen rakkauden kemian.