X-Files -tähti haluaa Ghostbusters 3 -elokuvaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Gillian Anderson muistetaan parhaiten FBI-agentti Dana Scullyn roolista suositussa The X-Files -sarjassa. Tähti on viime vuosina tehnyt paluuta televisioon muun muassa Hannibal ja The Fall -sarjojen myötä.

Tulevan Ghostbusters 3 -elokuvan uutisoitiin taannoin kertovan naispuolisista haamujengiläisistä. Yliluonnollisia uhkia vastaan televisiossa aikaisemminkin kamppaillut Gillian Anderson ilmoitti taannoin Reddit-sivuston kyselytuokiossa, että hän haluaisi olla mukana suositun kauhukomedian jatko-osassa.

– Voi luoja! Luin asiasta juuri netistä. Ohjaaja Paul Feig, ota minut näyttelemään siihen!, Gillian vastasi yhden käyttäjän ilmoitettua näyttelijättärelle Ghostbusters-elokuvasarjan saavan kolmannen osan.

Gillian Anderson on ollut naimisissa kaksi kertaa. Hänellä on kolme lasta, vuonna 1994 syntynyt Piper, 2006 syntynyt Oscar ja 2008 syntynyt Felix. Gillian Andersonin kerrottiin vuonna 2012 eronneen pitkäaikaisesta kumppanistaan, Mark Griffithsistä, kuuden vuoden suhteen jälkeen. Nainen julkaisi taannoin myös A Vision of Fire -esikoisromaaninsa, jonka hän kirjoitti Jeff Rovinin kanssa.