Povipommi Kate Upton esitteli täydellisen bikinivartalonsa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen huippumalli Katherine Elizabeth Upton tunnetaan paremmin nimellä Kate Upton. Tähti on tuttu esimerkiksi Sports Illustrated -lehden uimapukunumeron seksikkäistä kuvista. nousi taannoin uutisiin, kun hänen yksityiset alastonkuvansa vuotivat verkkoon lukuisten muiden julkisuuden henkilöiden alastonkuvien kanssa.

YouTube
YouTube

Nyt Sports Illustrated -lehti on julkaissut Youtubessa videon, jossa päästään seuraamaan aikaisemmin julkaisematonta videomateriaalia Kate Uptonista vuodelta 2011. Videolla tuolloin noin 18-19-vuotias mallikaunotar poseeraa vähissä vaatteissa kameran edessä Filippiineillä.

22-vuotias mallikaunotar Kate Upton on nuoresta iästään huolimatta nähty lukuisien lehtien kansikuvissa. Neito on näytellyt Tower Heist ja The Three Stooges -elokuvissa. Tähti seurusteli aiemmin urheilutähti Justin Verlanderin kanssa. Sen jälkeen romanssi syttyi ammattitanssija Maxim Chmerkovskiyn kanssa, kunnes kaunotar palasi jälleen sinkkumarkkinoille.