Mitä ihmettä? Kokki valmisti saukoille sushilounaan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin saukosta, joka hallitsi esimerkilliset ja ravintolatason pöytätavat. Vedessä viihtyvät näätäeläimet ihastuttavat etenkin eläintarhoissa käyviä ihmisiä, sillä ne tarjoavat viihdettä katsojille myös päiväsaikaan.

YouTube
YouTube

Birminghamin eläinpuistossa on nyt kohdattu ongelmia saukkojen syömisen kanssa. Saukot ovat nimittäin ryhtyneet välttelemään ruokavaliossaan vihanneksia. Tämä ei tietenkään ole eläintenhoitajien mieleen, ja nyt yksi saukkojen kanssa työskentelevistä on keksinyt keinon huijata älykkäitä näätäeläimiä. Rob Gaster on nimittäin työskennellyt ennen kokkina, ja hän hyödyntää ammattitaitojaan saukkojen ruokkimisessa.

Mies näkee suuresti vaivaa loihtiessaan National Sea Life Centren kasvateille herkullisia sushiannoksia, joiden sisään on piilotettu hedelmiä ja vihanneksia. Saukot tuntuvat menevät herkkupalojen edessä lankaan ja mutustelevat syömäpuikolla tarjoiltuja makupaloja antaumuksella. Tässä eläinpuistossa todellakin hemmotellaan sen asukkaita.