Ökymersu peitettiin miljoonalla kristallilla – myytiin nettihuutokaupassa

Autot Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Venäläiset miljönäärit osaavat hulppean elämäntyylin ja heidän tavaramerkkinään on näyttävän ulkonäön lisäksi säkenöivät korut ja tuliterät ajoneuvot. Daria Radionova on venäläinen opiskelija, joka pani oman swarovskeilla kuorrutetun mersunsa myyntiin eBay-verkkokaupan sivuille.

eBay
eBay
eBay
eBay

Kim Kardashianin kopiolta näyttävä 20-vuotias venäläinen sai autostaan 195.000 euroa, josta kymmenen prosenttia hän lahjoitti Mancester Dogs’ Home -eläinsuojelujärjestölle. Asiantuntijoiden mukaan naisen auton arvo olisi ollut ainoastaan 31.500 euroa, mutta erikoinen kristallipäällyste teki siitä hintansa väärtin.

Daria on aiemmin kertonut lehdistölle, että hänen autonsa erikoinen pinta on vaatinut kahden kuukauden pituisen työn, ja sitä on toteutettu tässä ajassa vähintään 12 tuntia päivässä. Swarovski-kristalleilla päällystetty auto oli teinin silmäterä, mutta nyt sillä ajelee uusi onnellinen omistaja.