Huikea lahjakkuus! Pikkutyttö tanssii dubstepiä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Olemme esitelleet huikeita tanssivideoita ennenkin, joissa pääosassa ovat kehonhallinnan mestarit. Osa ihmisistä harjoittelee dubstepiä kotona salaa, mutta tanssityyliä voi opetella myös ohjatuilla tunneilla. Adilyn Malcolm ei tunteja tarvitse.

YouTube
YouTube

Yksitoistavuotias pikkutyttö on nimittäin dubstepin itseoppinut tanssija, ja hän rakastaa liikkua musiikkityylin tahdissa. Audacious Adi -nimellä esiintyvä neitokainen teki nyt debyyttinsä YouTubessa ja todistaa, että hän todella hallitsee jokaisen vartalonsa senttimetrin. Robottimainen tanssityyli näyttää kuin se olisi editoitu videolle jälkeenpäin, vaikka kyse on vain coloradolaisen pikkutytön opettelemasta liikehdinnästä.

Dubstepin kerrotaan syntyneen Etelä-Lontoossa 1990-luvun loppupuolella, mutta musiikkityyli nousi kansan suosikiksi lähinnä The Wire -musiikkilehden ja verkkolehti Pitchforkin tyyliä koskevien artikkeleiden kautta 2000-luvun puolivälissä. Nykyisin dubstep on yksi suosituin musiikkigenre.