Smoukahontas luottavaisena laulu-urastaan: ”Me päästään pitkälle!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen nettitähti Sara Maria Forsberg niitti taannoin menestystä julkaisemalla YouTubessa videoita, jotka levisivät nopeasti ympäri maailmaa miljoonille katsojille. Lyhyessä ajasa Smoukahontas-nimimerkki muutti Yhdysvaltoihin ja sai levytyssopimuksen.

Ladataan

Me and my co-actor Jackie Chan! Most humble guy on this earth. Just came back from Beijing from shooting my first Hollywood feature film with this legend. Goodmorning peeps!

Näytä Instagramissa

Sara nähdään pian valkokankailla Hollywood-elokuvassa yhdessä Jackie Chanin ja Johnny Knoxvillen kanssa. Hän näyttelee elokuvassa gansterin tyttären roolia. Stara tiedusteli lahjakkaalta nuorelta naiselta hänen odotuksiaan laulu-uransa suhteen.

– Odotan ja uskon kyllä, että me päästään pitkälle tän kanssa. Ihan siksi, että mulla on niin mahtava tiimi ja ihmeellisiä ihmisiä tässä takana, tuottamassa ja kirjoittamassa. Ei mulla ole epäilystäkään, etteikö me päästäisi tällä johonkin asti, Smoukahontas kertoi.

– Nyt vaan keskitytään työntekoon ja pelotta paiskitaan, niin kyllä se sitten kannattaa. Täällä on hirveät koneistot takana ja hirveät paperityöt kaikesta.

– Esimerkiksi toi levytyssopimus mikä me saatiin nyt maaliin, niin siinä oli takana hirveä työ. Mun managerit kokivat sen vuoksi unettomia öitä. Se, että me saatiin se maaliin, niin siitä pitää olla kiitollinen ja nöyrä.