Sophien toppi liian tiukka – rinnat pursuivat yli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Australialaissyntyinen poptähti-näyttelijä Sophie Monk valitteli taannoin lehtihaastattelussa olevansa tyytymätön muodokkaisiin rintoihinsa. Sophie onkin esiintynyt usein asuissa, joiden etumus on ollut vähemmän mairitteleva.

Eilen julkkiskaunotar osallistui Australian Melbournessa kaupallisten radioiden gaalailtaan, jonka punaiselle matolle hän asteli näyttävässä asussa. Usein naisen etumusta pyritään korostamaan, mutta Sophien liian tiukka yläosa vei sen melko pitkälle.

Splash
Splash
Splash
Splash

Sophie Monk tuli tunnetuksi Australiassa osallistuttuaan sikäläiseen Popstar-kilpailuun. Tämän jälkeen hän oli mukana Bardot-nimisessä popyhtyeessä kunnes siirtyi soolouralle. Hänen esikoisalbuminsa nimi oli Calendar Girl. Malliksi ja näyttelijäksi uraansa laajentanut Sophie Monk seurusteli taannoin hetken juontaja Ryan Seacrestin kanssa. Näyttelijänä Monk on ollut mukana 90210-nuorisosarjassa.