Koirasta tuli supermalli – tahkoaa nyt rahaa miesten vaatteissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ihmisten vaatteisiin puetut eläimet voivat olla hauskoja ja suloisia, vaikka aina lemmikkieläimet eivät ole samaa mieltä asiasta. Yksi koira tahkoaa pukeutumisella jopa rahaa, sillä se toimii tunnettujen vaateketjujen mainoskasvona ja mallina.

YouTube
YouTube

Ammattilaisen ottein malliuraa luova shibarotuinen koira on nimeltään Bodhi. Bodhi tunnetaan mallimaailmassa myös nimellä Menswear Dog, sillä se on poseerannut useissa eri miesten vaatekerroissa makasiinien ja katalogien sivuilla.

Viisivuotias lemmikkikoira on myös kerryttänyt itselleen aikamoisen fanilauman, ja sillä on pelkästään Instagramissa noin 147.000 seuraajaa.

Kaikki alkoi siitä, kun hänen omistajapariskuntansa puki koiralle vaatteita päälle hassuttelumielessä. Yhtäkkiä harrastuksesta tulikin menestyvä bisnes. Nyt Bodhi on edustanut muun muassa Coachin, Salvatore Ferragamon ja ASOS:sen vaatteita.