Matt Damon ja Ben Affleck samaan televisiosarjaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-tähdet Ben Affleckin ja Matt Damon tunnetaan pitkäaikaisina ja hyvin ystävinä. Kaksikko on tehnyt Hollywoodissa yhteistyötä esimerkiksi Good Will Hunting -elokuvan muodossa. Miehet voittivat sen käsikirjoituksesta Oscarin.

Nyt Ben Affleck ja Matt Damon ryhtyvät jälleen yhteistyöhön, tällä kertaa uuden televisiosarjan muodossa. Miehet työstävät CBS Television Studiosin kanssa Syfy-kanavalle Incorporated-nimistä sarjaa. The Hollywood Reporter -sivuston mukaan sarja tulee olemaan vakoilutrilleri, joka sijoittuu suuryritysten hallitsemaan tulevaisuuteen.

Ben Affleck tähdittää parhaillaan elokuvateattereissa pyörivää ja David Fincherin ohjaamaa Gone Girl -trilleriä. Hänet tullaan näkemään Batmanin roolissa vuonna 2016 ensi-iltansa saavassa Batman v Suoerman: Dawn of Justice -elokuvassa. Matt Damon nähtiin puolestaan viimeksi valkokankaalla The Monuments men -elokuvassa, ja marraskuussa hän tähdittää Christopher Nolanin Interstellar -tieteiselokuvaa.