Odottamaton näky kadulla – Transformers-tähden asu käänsi katseet

Viihdeuutiset · Annika Kela

Hollywood-komistus Shia LaBeouf oli bongattiin äskettäin Los Angelesin kaduilta räikeän pinkeissä leggingseissä. Transformers-elokuvista tunnettu LaBeouf oli matkalla Jimmy Kimmel Live -talkshow’n kuvauksiin ja oli vetänyt jalkaansa kireät spandex-housut.

Splash
Splash
Splash
Splash

Miehen takapuolessa luki valkoisilla kirjaimilla Ellen for the Cure. Karskean parrakas Labeouf pinkeissä leggingseissä on kerrassaan huvittava näky. Kyseiset leggingsit eivät ole kuitenkaan peräisin miehen omasta vaatekaapista, vaan näyttelijä sai ne televisiotähti Ellen DeGeneresiltä. Leggingsien tarkoitus on levittää rintasyöpään liittyvää tietoisuutta.

Shia LaBeouf oli niin omistautunut tietoisuuden levittämiseen, että hän pyllisteli jatkuvasti kameroille, jotta teksti näkyisi kunnolla. Labeoufin takapuoli ei välttämättä vedä vertoja Hollywoodin pinkeimpiin peppuihin, mutta miehen vaivannäkö kampanjan eteen oli arvostettavaa. Mies todennäköisesti esitteli pöksyjään myös illan Jimmy Kimmel Live -showssa.