UFO videolle: Avaruusalus, UAV-kopteri vai jotain muuta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Monet UFO-havainnot pystytään selittämään esimerkiksi luonnonilmiöiksi, lentokoneiksi tai sääpalloiksi. Historiassa tunnetaan kuitenkin myös useita tapauksia, joissa tuntemattomille lentäville esineille ei tunnu löytyvän uskottavaa maallista selitystä.

Katso video tästä linkistä!

YouTube
YouTube

Nyt internetissä on herättänyt huomiota tuore video, joka on kuvattu Floridan rannikon tuntumassa. 11. lokakuuta kuvatulla videolla taivaalla näkyy lentävä esine, jota ainakaan videon kuvaajat eivät tunnistaneet miksikään tunnetuksi ihmisten valmistamaksi lentokoneeksi.

Vaikka monet varmasti haluaisivat uskoa kyseessä olevan vieraalta planeetalta kotoisin oleva avaruusalus, on lentävälle esineelle tietenkin muitakin mahdollisia selityksiä. Lentoalus saattaa olla esimerkiksi UAV-kopteri tai Yhdysvaltain armeijan uudenlainen, kokeiluasteella oleva lentokone.