Laukkuvaras valitsi väärän uhrin – bussikuski pahoinpiteli mailalla

Ohhoh! · Stara.fi

Varkauksista ja ryöstöistä langetettavat rangaistukset ovat Suomessa suorastaan naurettavan lieviä tekoihin nähden. Esimerkiksi rikollisen kiinni ottamisesta voi Suomessa saada kovemman rangaistuksen kuin rikollinen saa varsinaisesta rikoksesta, ja se koettelee monien oikeustajua.

YouTube
YouTube

Monissa muissa maissa oman käden oikeuden käyttäminen rikollisen kiinniotossa on sallittua ja jopa suositeltavaa. Nyt eräs chileläinen bussikuski on osoittanut esimerkillistä kansalaisrohkeutta, kun hänen linja-autoonsa tuli laukkuvaras, joka epäonnistui pahasti.

Nuori mies yritti viedä naisen laukun, mutta ei heti onnistunut, joten bussikuski sulki oven ja lähti ajamaan. Sen jälkeen kuski ryhtyi hakkaamaan rikollista mailalla siihen saakka kunnes ajoi poliisien luokse rikollisen kiinniottoa varten. Instant karma iski siis saman tien.