iPhone 6 -kauppias suurentaa ostajien housujen taskut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Apple-fanit ovat syyttäneet teknologiavalmistajaa huonosta suunnittelusta, sillä yhtiön viimeisimmät puhelinmallit ovat kooltaan liian suuria näppärän kokoisiin kännyköihin tottuneiden mielestä.

Älypuhelimien ja minitablettien kokoero on nykyään erittäin pieni, eikä esimerkiksi iPhone 6 -malleja ole helppo kuljettaa taskussa. Suuri koko on aiheuttanut sen, että puhelin taipuu huomattavasti edeltäviä malleja herkemmin. Nyt kiinalainen kännykkäkauppias on keksinyt ratkaisun kokopulmaan.

Hän on palkannut liikkeeseen omia räätäleitä, jotka korjaavat housujen taskut mittatilaustyönä uudelle omenapuhelimelle sopivamman kokoiseksi. Kiinalainen People’s Daily -lehti julkaisi Twitterissä kuvan, jossa näytetään ompelukoneella housuja surrutteleva työntekijä. Kuva on otettu Unicom-nimisestä puhelinliikkeestä.

Apple on saanut aiemminkin pyyhkeitä esimerkiksi siitä, että sen laitteiston lisäosat eivät ole yhteensopivia muiden puhelinmallien kanssa. Nähtäväksi jää, siirtyvätkö vaateyhtiöt tulevaisuudessa suuremmalla taskuilla varustettuihin housu- ja takkimalleihin.