Kakkatennarit syksyn uutuustrendi? Moni ei kehtaisi käyttää

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme äskettäin Chanel Couturen AW14 -malliston esitelleen suuren joukon riemunkirjavia lenkkitossuja, jotka mielletään nyt huippumuodin piiriin. Vaikka luulisi, että lenkkarit on tarkoitettu ainoastaan juoksuverkkareiden kanssa käytettäväksi, on urheilullisia jalkineita nähty tänä syksynä metropolien kaduilla.

Beta Brand
Beta Brand

Muotisääntönä on periaatteessa ainoastaan se, että tossun tulee näyttää mahdollisimman räikeiltä tai erikoisilta. BetaBrand esittelee nyt Poo Emoji Light Wing Franklin -tennarit, joiden rusehtava kuvio on toteutettu kokonaan Emoji-hymiöiden seasta löytyvillä ulosteläjillä. Kakkakengät näyttävät kaukaa vain siltä, että niiden kuosi on graafinen kuvio, mutta lähempi tarkastelu paljastaa pienet yksityiskohdat.

Kengät hakevat parhaillaan joukkorahoitusta massatuotannon aloittamiseksi. Vallitsevassa katumuodissa on trendikästä pukeutua eläinprinteillä tai kimaltavilla yksityiskohdilla kyllästettyihin arkijalkineisiin. Kakkahymiöillä koristellut kengät kääntävät takuulla katseet muita vaihtoehtoja paremmin.