Zombie-bunkkeri markkinoille – katolla konekiväärit

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Vaikka maailmassa ei ole raportoitu yhdestäkään oikeasta zombiesta, puhutaan elävistä kuolleista päivittäin muun muassa kauhuviihteessä ja populaarikulttuurissa. Zombie on alkuperäisen mytologian mukaan voodoo-papin henkiin herättämä ruumis, ja uskomukset ovat saaneet alun Afrikasta.

Tigerlogcabins.com
Tigerlogcabins.com
Tigerlogcabins.com
Tigerlogcabins.com

Osa ihmisistä uskoo, että maailmassa suoritetaan kokeita, jotka voivat epäonnistuessaan aiheuttaa ihmisten muuttumisen elävien aivoilla herkuttelevaksi zombilaumaksi. Tätä varten terveiden ihmisten tulisi suojautua asianmukaisesti, ja yksi keino on brittiläisen Tiger Sheds -yhtiön Zombie Fortification Cabinin, eli ZFC-1:sen hankkiminen.

Turvamökin mainostetaan pitävän elävät kuolleet ulkopuolella, ja mukaan saa jopa 10 vuoden anti-zombie -takuun. Varusteltu mökki on suunniteltu nimenomaan suojelemaan zombien hyökkäykseltä. Se on maailman ensimmäinen zombie-sertifioitu hirsimökki.

Katolla on näköalatasanne ja hätäluukku. Lisäksi mökki on reunustettu piikkilanka-aidalla. Varustetasona mainittakoon oma varastotila aseille, puutarhayksikkö vihannesten kasvattamiseen, vessa, keittiö ja Xboxilla ja televisiolla varustettu olohuone äänentoistolaitteistoineen. Hinta nousee lisävarusteluiden, kuten aurinkopaneelien myötä.