Gwen Stefani teki paluun – tässä ensimmäinen single 8 vuoteen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Laulajatar Gwen Stefani tunnetaan muun muassa No Doubt -yhtyeestä. Bändi julkaisi uuden Push and Shove-albuminsa syyskuussa 2012, mutta sittemmin Gwen Stefani vetäytyi julkisuudesta ja perusti perheen yhdessä miehensä Gavin Rossdalen kanssa. Nyt hän on tehnyt paluun.

Splash
Splash

Kerroimme viime kuussa kuinka julkisuuteen palannutta Gwen Stefania ei ollut enää tunnistaa uusista kuvista. Nyt hän on julkaissut ensimmäisen soolosinglensä peräti kahdeksaan vuoteen. Paluusinglen nimi on Baby Don’t Lie, ja se noudattelee pitkälti tämän päivän popsoundia. Potentiaalinen hittikappale on lainannut tyyliään varsinkin Rihannan musiikista.

No Doubt -yhtyeen hajottua vuonna 2004 Gwen Stefani loi itselleen onnistuneen soolouran. No Doubt kasattiin muutama vuosi sitten uudelleen ja poptähti ilmoitti keskittyvänsä jatkossa soolouransa sijaan bändiin. Tähti lanseerasi L.A.M.B-vaatemallistonsa vuonna 2003 ja siitä tuli menestys. Muun muuassa näyttelijättäret Teri Hatcher ja Nicole Kidman pukeutuivat tuolloin Stefanin suunnittelemiin vaatteisiin.

Splash
Splash