Tinder uudistuu – rahalla parempaa seksiseuraa?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhden illan suhteiden solmimista helpottava Tinder on paljastanut suunnittelevansa premium-versiota, joka takaa paremmat mahdollisuudet löytää itselleen oikean parin. Tinderin perustajan Sean Radin mukaan maksullisessa premium-versiossa tulee olemaan uusia ominaisuuksia ja vaihtoehtoja parinhakuun liittyen.

Uudessa versiossa käyttäjä voi itse määritellä sijainnin tai rajata alueen. Matkusteleville ihmisille tämä on suuri etu, jota on jo odotettu. Sean Rad on jo pitkään suunnitellut premium-versiota Tinderistä saamansa palautteen perusteella. Käyttäjät ovat toivoneet, että voisivat itse päättää hakualueen rajauksesta.

Rad on kertonut saaneensa todella hyviä kehitysideoita ja aikoo toteuttaa suuren osan niistä Tinderin premium-versiossa. Ne käyttäjät, ketkä haluavat uudet ominaisuudet käyttöönsä, joutuvat todennäköisesti maksamaan niistä. Vielä ei ole tiedossa, tuleeko premium-versiolle kuukausimaksu vai maksetaanko tietty summa kertamaksuna premiumiin siirtymisen yhteydessä. Se selvinnee lähitulevaisuudessa.