Järkyttävä löytö miehen korvasta – yöperhonen kaivautui sisään

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ihmisiä yleensä etoo jo pelkkä ajatus siitä, että jokin hyönteinen tai hämähäkki löytää tiensä ruumiinaukoista sisään. Nyt netissä leviää video, jolla nähdään lattialla makaava mies. Herra on erittäin tuskastunut, koska hänen korvaan on lentänyt hyönteinen.

YouTube
YouTube

Pian paljastuu, että miehen korvassa on hyönteisen lisäksi myös punkki. Ilmeisesti kesken illanvieton kuvattu video näyttää, kuinka kaveriporukka ryhtyy tyhjentämään miehen korvakäytävää pinsettejä apuna käyttäen. Ensin he poistavat korvassa majailevan punkin.

Sen jälkeen he ryhtyvät vetämään korvassa olevaa hyönteistä pois. Selviää, että hyönteinen on kuuloelimessä piilotteleva yöperhonen. Perhosesta saadaan revittyä irti ensin vain pieniä palasia, mutta kolmen minuutin äheltämisen jälkeen se lentää pinsettien avustuksella ulos. Tästä videosta näkee helposti painajaisia.