Amber Rose yllätti naamiaisissa – pukeutui Pulmuset-sarjan äidiksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Wiz Khalifalla ja hänen vaimonsa Amber Rose yllättivät taannoin viihdemaailman hakemalla avioeroa. Amber on hakenut parin yhteisen lapsen yksinhuoltajuutta. Wiz Khalifan on huhuttu pettäneen vaimoaan kahden naisen kanssa samanaikaisesti, minkä epäillään johtaneen eroon.

Nyt Amber Rose on juhlinut ystäviensä kanssa syntymäpäiviään naamiaisilla. Amber itse oli pukeutunut varsin osuvasti Pulmuset-televisiosarjan perheenäidiksi, ja asuvalinta olikin erittäin onnistunut.

Splash
Splash
Splash
Splash

30-vuotias mallikaunotar Amber Rose on hakenut lapsensa yksinhuoltajuutta, mutta on valmis neuvottelemaan lapsen tapaamisoikeuksista tulevan ex-miehensä kanssa. Wiz Khalifa ja Amber Rose menivät naimisiin vuonna 2013 ja ovat olleet sosiaalisessa mediassa erittäin seurattu julkkispari. Amber Rose on myös yksi kuvavuotoon liittyvän skandaalin julkkisnaisista. Tähden alastonkuvat varastettiin hänen koneeltaan, ja laitettiin nettiin muiden nähtäviksi.