Paavo Pesusienestä huippumuotia – onko tämä liikaa Suomessa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen kansanedustaja Suna Kymäläinen väitti hiljattain mediassa, että lastenohjelmat tarjoilevat liikaa väkivaltaista sisältöä lapsille. Esimerkkinä hän käytti Paavo Pesusieni -ohjelmaa, joka ei hänen mukaansa sovellu pienten lasten katsottavaksi.

Splash
Splash

Mikäli ohjelma katsottaisiin tulevaisuudessa sopimattomaksi pikkulapsille, niin aika näyttää tuleeko joku kansanedustajista vaatimaan kieltoa Paavo Pesusieni -tuotteille.

Paavo Pesusieni on parhaillaan huippusuosittu lasten lisäksi myös aikuisten maailmassa, sillä animaatiohahmon kuvat ovat tuttu näky huippumuotia seuraavien ihmisten yllä. Esimerkiksi italialainen blogijulkkis Chiara Ferragni ja seurapiirijulkkis Nicky Hilton on viime aikoina kuvattu Paavo Pesusieni -paidoissa.

Splash
Splash