Valokuvaaja taltioi ihmisten shotti-ilmeitä – näyttääkö tutulta?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suurin osa täysi-ikäisyyden saavuttaneista on joskus päätynyt tilanteeseen, jossa joku kantaa esimerkiksi baarissa pöytään tarjottimellisen väkijuomalla täytettyjä shottilaseja. Silloin kun shotteja tarjotaan, on niistä vaikea kieltäytyä, olipa lasit täytetty millaisella tuliliemellä tahansa.

Timcharlesshotface.tumblr.com
Timcharlesshotface.tumblr.com

Shottilasien sisällön maistuvuutta voi usein arvailla sitä nauttineiden ihmisten ilmeiden perusteella. Nyt brittiläinen valokuvaaja Tim Charles on luonut hauskan valokuvasarjan kuvaamalla niin kutsuttuja shotti-ilmeitä. Hän pyysi mallejaan juomaan shotillisen alkoholijuomaa ja tallensi heidän kasvonsa operaation aikana ja sen jälkeen.

Työt ovat nähtävillä miehen kotisivuilla ja timcharlesshotface.tumblr.com -blogissa.