Supersuosittu teiniyhtye tekee yllätyspaluun

Viihdeuutiset · Annika Kela

Teinivuosinaan S Club 7 -yhtyeeseen kuuluneet jäsenet ovat palanneet yhteen ja aikovat esiintyä ensimmäistä kertaa vuosiin Children in Need -hyväntekeväisyystapahtumassa. Aikuistuneet popparit ilmoittivat asiasta SoundCloud-nettipalvelussa.

Esiintymislavoille paluu on ilouutinen yhtyeen faneille. Seitsemästä nuoresta koostuva yhtye menestyi 1990-luvun lopulla ja oli suosittu teinien keskuudessa ympäri maailman. Nyt kaikille yhtyeestä pitäville on tarjoutunut mahdollisuus muistella rakkaita teinivuosiaan kuuntelemalla yhtyettä, joka oli pinnalla fanien nuoruusvuosina.

Yhtye pakkasi pillit pussiinsa vuonna 2003 ja nyt yli kymmenen vuotta myöhemmin, ovat jäseneet päättäneet palata takaisin yhteen ja villitä faninsa kaikkien näiden vuosien jälkeen.