Shottilasien uutuus tarjoaa kaksi juomaa kerralla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Juomien maailmassa lanseerataan uusia innovaatioita melko hitaaseen tahtiin, mutta esimerkiksi ravintola-alalla julkistetaan muutamia mielenkiintoisia innovaatioita joka vuosi. Nyt vuorossa on The Snapshotr -niminen shottilasi, joka tarjoaa asiakkaalle kaksi juomaa yhdellä kertaa.

YouTube
YouTube

Kyseessä on kaksiosainen shottilasi, jonka keskellä on auki kierrettävä aukko. Videolla nähdään miten shottilasiin kaadetaan ensin omenamehua, ja sen jälkeen keskellä oleva aukko avataan ja juoma siirtyy alempaan osaan. Sitten ylempään osaan kaadetaan vaikkapa kirpeää tyrnimarjamehua. Juotaessa shottilasista tyrnimarja saa ensin kasvot vääntymään karvaaseen irvistykseen, kunnes shottilasia kierretään ja makea omenamehu valuu suuhun tasoittamaan tunnelmaa.

Kuten useiden uusien keksintöjen tapauksessa, myös The Snapshotr -lasin voi pian tilata itselleen ennakkoon Kickstarter-varainkeruupalvelun kautta.