Coleen Rooney lähti vesijetteilemään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkkisfutari Wayne Rooney joutui vuonna 2010 seksiskandaalin keskiöön, kun hän jäi kiinni uskottomuudesta prostituoitujen kanssa samalla kun hänen Coleen-vaimonsa oli raskaana. Sittemmin kohu on jo laantunut ja pariskunta saanut toisen lapsen.

Parhaillaan Coleen Rooney lomailee perheineen luksuskohteessa Barbadoksella, jossa hän käväisi kaasuttelemassa päivän ratoksi vesijetillä yhdessä jälkikasvunsa kanssa.

Jalkapalloilijan vaimo Coleen Rooney on pysytellyt viihdelehtien otsikoissa erityisesti siksi, että hän on yksi harvoista julkkiskaunottarista, joiden vartalo on niin sanotusti normaalikokoinen. Neitokainen on tehnyt töitä muun muuassa OK!-lehden kolumnistina ja televisiojuontajana. Naisen omaisuuden tiedetään olevan noin kymmenen miljoonaa euroa.