Haippi Rap -kilpailu etsii uusia lupaavia räppäreitä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestetään torstaina 6. marraskuuta uusia rap-lahjakkuuksia etsivän Haippi Rap -kilpailun ensimmäinen karsinta. Karsintoja järjestetään kaksi, joista parhaat valitaan finaaliin. Kilpailun voittajalle tullaan levyttämään oma EP ja hänelle kuvataan omat promootiokuvat.

haippirap24102014

– Voittajalla on myös mahdollisuus saada levytyssopimus Haippi Recordsin kanssa, Haippi Rercordsin linjajohtaja Jimi Paakkanen kertoo Staralle.

Haippi Rap -kilpailun tarkoitus on tarjota aloitteleville artisteille mahdollisuus esiintyä yleisölle sekä kehittyä artistina. Kilpailun tuomarit tulevat koostumaan rap-artisteista sekä ammattituottajista. Kilpailun haku päättyy torstaina 30. lokakuuta, ja kilpailuun valituille ilmoitetaan valinnasta 1. marraskuuta.