Kauhujen hotellista jättimenestys – uskaltaisitko sinä nukkua?

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kalifornian San Diegossa on yksi maailman pelottavimmista hotelleista, sillä se on rakennettu kokonaan kauhuteemalla. Hotelliin on palkattu näyttelijöitä pelottelemaan vieraita, ja jopa esittämään murhaajaa tai psykopaattia.

YouTube
YouTube

Pelottelussa mennään äärimmäisyyksiin, eikä kukaan ole turvassa. Ihmiset ovat kiinnostuneita kauhukokemusesta, ja hotellin jonotuslistalla on yli 24.000 ihmistä, jotka haluavat viettää yönsä kauhujen talossa. Kauhuhotellissa kukaan ei ole selvinnyt täyttä kierrosta, ja kahdenksan tunnin aikana on onnistuttu pelästyttämään rohkeimmatkin vieraat.

Muihin suosittuihin kauhuhotelleihin verrattuna McKamey Manor -hotelli erottuu joukosta, sillä vieraita piinataan muun muassa laittamalla heidät häkkeihin, kaatamalla heidän päälleen tekoverta ja pakottamalla heidät syömään mitä ällöttävimpiä asioita, kuten mädäntyneitä kananmunia. Ihmisten rohkeutta testataan myös sillä, että heidän päälleen laitetaan hämähäkkejä ja ötököitä.

Useat vieraat ahdistuvat siitä, että heidät suljetaan pimeään ja ahtaaseen tilaan ja he eivät tiedä mitä odottaa. Eräs amerikkalainen pariskunta on käyttänyt yli 500.000 dollaria kauhukokemukseen, sillä he ovat saapuneet toistuvasti hotellin vieraiksi kokeilemaan selviäväisitkö täyden kierroksen.

McKamey Manor on suosittu paikka treffeille, sillä monet ovat tuoneet deittinsä kauhujen taloon siinä toivossa, että voisivat tehdä toiseen vaikutuksen olemalla rohkea. Moni on kuitenkin epäonnistunut, sillä talon tapahtumat saavat ottamaan jalat alleen.

Kauhukokemukseen osallistuvat ihmiset pääsevät taloon vain haastattelun kautta. Osallistujat allekirjoittavat sopimuksen, jossa he ilmoittavat tulevansa pelottelemalla kidutetuiksi omalla vastuulla. Kauhujen talo olisi hauska saada myös Suomeen, mutta ongelmana on, että se saattaisi rikkoa turvallisuussäädöksiä.