Madventuresin Riku ja Tunna palaavat radioon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Madventuresin ja Docventuresin Riku Rantala ja Tuomas ”Tunna” Milonoff tekevät paluun radioon 14. marraskuuta Truths & Rights -ohjelmallaan. Bassoradiossa esitettävä ohjelma jatkuu vuodenvaihteeseen saakka.

Ohjelman kahdeksan jakson teemana ovat seitsemän kuolemansyntiä. Viimeisessä jaksossa kuolemansynnit modernisoidaan nyky-yhteiskuntaan ja silloin käsitellään myös vastahyveitä. Kaksikko on toimittanut radio-ohjelmaa Bassolla myös vuonna 2012.

– Meiltä on todella pitkään kyselty Truths & Rightsin comebackia, sanoo Milonoff kertoi.

– Mahtavaa päästä taas kohtaamaan Basson aktiivinen yleisö, haastattelemaan mielenkiintoisia asiantuntijavieraita sekä soittamaan tykkiä musaa, jatkaa Riku Rantala.

Paluun tekevä ohjelma sai vuonna 2012 tiedonjulkistamisen valtionpalkinnon, joka myönnetään merkittävästä tiedonjulkistamistyöstä, joka on lisännyt kansalaisten tietämystä ja antanut virikkeitä yhteiskunnalliselle keskustelulle.

Rantala ja Milonoff tulivat tutuiksi matkailuohjelma Madventuresista. Viime vuonna ja tänä syksynä kaksikolta nähtiin Ylellä esitetty dokumenttielokuva- ja keskustelusarja Docventures, ja nyt kaksikko siirtyy ruudun edestä radioon.