Mekaanikko kuin James Bond – pelasti arvoauton viime sekunnilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhat autot ovat joissain tapauksissa kaikkea muuta kuin kasa arvotonta metalliromua, sillä niistä muodostuu ajoittain harvinaisia arvoautoja. Eräs autokorjaamon mekaanikko oli tuhota erään tällaisen autovanhuksen, mutta jamesbondmaiset liikkeet pelastivat auton viime hetkellä.

YouTube
YouTube

Videolla nähdään miten upea punainen vanha Mustang ajetaan sisään korjaamoon. Siellä mekaanikko nousee autosta jättäen oven auki ja unohtaen vetää käsijarrusta. Siksi auto lähteekin pian itsekseen peruuttamaan ulos hallista kuljettajan ovi yhä auki. Mekaanikolla oli todella nopeat liikkeet, sillä ilman niitä auto olisi törmännyt ensin oveen ja sitten vielä toisiin autoihin.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.